Alex van der Werf https://www.alexvanderwerf.com Wed, 13 Nov 2019 18:48:51 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.2.4 De podcast over persoonlijke en spirituele groei. Bomvol levens en business lessen. Abonneer je op mijn podcast in iTunes om automatisch verse nieuwe podcasts te ontvangen. Reis samen de pan uit podcast clean episodic Reis samen de pan uit podcast info@alexvanderwerf.com info@alexvanderwerf.com (Reis samen de pan uit podcast ) © 2018-2019 Alex van der Werf Alex van der Werf https://www.alexvanderwerf.com/wp-content/uploads/powerpress/Alex_van_der_Werf_Podcast.png https://www.alexvanderwerf.com TV-G Amsterdam, Elk level een new devil! – Episode #007 met Tineke Zwart https://www.alexvanderwerf.com/episode-007-met-tineke-zwart/ Sat, 03 Aug 2019 15:07:00 +0000 https://www.alexvanderwerf.com/?p=2250 In deze aflevering ga ik samen met Tineke in dialoog. Tineke Zwart is online marketing coach en helpt zelfstandig ondernemers om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen. Al sinds haar 14de heeft ze een passie voor menselijk gedrag en het brein. Deze kennis vormt de basis voor haar werkwijze waarmee ze ondernemers niet alleen begeleid naar meer financiële vrijheid, maar ook mentale vrijheid. In deze podcast deel ik met jou: De grootse misvatting over marketingOude marketing vs nieuwe marketingKun je over je WHY nadenken of ontdek je die alleen door te doen?Waarom er voor elke ondernemer een doelgroep isHet verschil tussen inspireren en vergelijkenWaarom je van vergelijken lui wordt en je creativiteit verliestWaarom marketing f* eng kan zijnFaal angst v.s. straal angstWaarom marketing de fundering van je bedrijf is Elk level een new devil! Waarom marketing het zelfde is als daten en waarom veel ondernemers er bagger slecht in zijnWaarom ondernemen een persoonlijke en spirituele reis isDit en nog veel meer in deze leerzame podcast Like to join and spread dopeness with me? Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.comof #alexvanderwerf. En laten we homies worden op: Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/ Website Alex: www.alexvanderwerf.com In contact met Tineke: • Website Tineke: www.tinekezwart.nl• Instagram Tineke: https://www.instagram.com/tineke_zwart/ Bright day Cheers, Alex In deze aflevering ga ik samen met Tineke in dialoog.

Tineke Zwart is online marketing coach en helpt zelfstandig ondernemers om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen. Al sinds haar 14de heeft ze een passie voor menselijk gedrag en het brein. Deze kennis vormt de basis voor haar werkwijze waarmee ze ondernemers niet alleen begeleid naar meer financiële vrijheid, maar ook mentale vrijheid.

In deze podcast deel ik met jou:

 • De grootse misvatting over marketing
 • Oude marketing vs nieuwe marketing
 • Kun je over je WHY nadenken of ontdek je die alleen door te doen?
 • Waarom er voor elke ondernemer een doelgroep is
 • Het verschil tussen inspireren en vergelijken
 • Waarom je van vergelijken lui wordt en je creativiteit verliest
 • Waarom marketing f* eng kan zijn
 • Faal angst v.s. straal angst
 • Waarom marketing de fundering van je bedrijf is 
 • Elk level een new devil! 
 • Waarom marketing het zelfde is als daten en waarom veel ondernemers er bagger slecht in zijn
 • Waarom ondernemen een persoonlijke en spirituele reis is
 • Dit en nog veel meer in deze leerzame podcast

Like to join and spread dopeness with me?

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Tineke:

• Website Tineke: www.tinekezwart.nl
• Instagram Tineke: https://www.instagram.com/tineke_zwart/

Bright day

Cheers,

Alex

]]>
In deze aflevering ga ik samen met Tineke in dialoog. Tineke Zwart is online marketing coach en helpt zelfstandig ondernemers om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen. In deze aflevering ga ik samen met Tineke in dialoog.Tineke Zwart is online marketing coach en helpt zelfstandig ondernemers om een consistente stroom aan klanten en omzet te genereren via online kanalen. Al sinds haar 14de heeft ze een passie voor menselijk gedrag en het brein. Deze kennis vormt de basis voor haar werkwijze waarmee ze ondernemers niet alleen begeleid naar meer financiële vrijheid, maar ook mentale vrijheid.In deze podcast deel ik met jou:* De grootse misvatting over marketing* Oude marketing vs nieuwe marketing* Kun je over je WHY nadenken of ontdek je die alleen door te doen?* Waarom er voor elke ondernemer een doelgroep is* Het verschil tussen inspireren en vergelijken* Waarom je van vergelijken lui wordt en je creativiteit verliest* Waarom marketing f* eng kan zijn* Faal angst v.s. straal angst* Waarom marketing de fundering van je bedrijf is * Elk level een new devil! * Waarom marketing het zelfde is als daten en waarom veel ondernemers er bagger slecht in zijn* Waarom ondernemen een persoonlijke en spirituele reis is* Dit en nog veel meer in deze leerzame podcastLike to join and spread dopeness with me?Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.comof #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/Website Alex: www.alexvanderwerf.comIn contact met Tineke:• Website Tineke: www.tinekezwart.nl• Instagram Tineke: https://www.instagram.com/tineke_zwart/Bright dayCheers,Alex
]]>
Reis samen de pan uit podcast clean 1:19:34
Geef jezelf bloot! – Episode #006 met Carolien van de Kamp https://www.alexvanderwerf.com/episode-006-met-carolien-van-de-kamp/ Mon, 17 Jun 2019 10:13:14 +0000 https://www.alexvanderwerf.com/?p=1957 In deze aflevering ga ik samen met Carolien in dialoog. Carolien heeft haar eigen magazine op de markt gebracht, leert nu middels haar online programma hoe anderen ook een magazine kunnen uitgeven, zoals Francisca van den Berg met haar Happy Hormonen. Daarnaast is ze de persoonlijke assistent, eventmanager en hoofdredacteur van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman. Carolien kenmerkt zich door van haar zwaktes zoals overgewicht, rosacea/acne en lipoedeem haar successen te maken. Daarmee heeft ze voor duizenden mensen challenges en online programma’s gedraaid. In deze podcast deel ik met jou: Waarom marketing een middel is en geen wondermiddel.Waarom je als mens bent bedoelt om een Licht Toren te zijn.Waarom misleidende marketing zorgt voor drama klanten en drama gezeik.Waarom je eerst rust in je lichaam moet vinden voordat je gaat ondernemen.Eerst betalen en dan werken of eerst werken en dan betalen.Het verschil tussen een drilboor en een colibrie in business.Durf je op de plek te staan waar je hoort te staan zonder voor te dringen.Komt de motivatie uit je hoofd of uit je systeem?Wat er met je status gebeurt als je 10 duizend Instagram volgers koopt. Like to join and spread dopeness with me? Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.comof #alexvanderwerf. En laten we homies worden op: Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/ Website Alex: www.alexvanderwerf.com In contact met Carolien: • Website Carolien: www.carolienvandekamp.nl • Instagram Carolien: https://www.instagram.com/carolienvandekamp/ Bright day Cheers, Alex In deze aflevering ga ik samen met Carolien in dialoog.

Carolien heeft haar eigen magazine op de markt gebracht, leert nu middels haar online programma hoe anderen ook een magazine kunnen uitgeven, zoals Francisca van den Berg met haar Happy Hormonen.

Daarnaast is ze de persoonlijke assistent, eventmanager en hoofdredacteur van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman.

Carolien kenmerkt zich door van haar zwaktes zoals overgewicht, rosacea/acne en lipoedeem haar successen te maken. Daarmee heeft ze voor duizenden mensen challenges en online programma’s gedraaid.

In deze podcast deel ik met jou:

 • Waarom marketing een middel is en geen wondermiddel.
 • Waarom je als mens bent bedoelt om een Licht Toren
  te zijn.
 • Waarom misleidende marketing zorgt voor drama
  klanten en drama gezeik.
 • Waarom je eerst rust in je lichaam moet vinden
  voordat je gaat ondernemen.
 • Eerst betalen en dan werken of eerst werken en
  dan betalen.
 • Het verschil tussen een drilboor en een colibrie
  in business.
 • Durf je op de plek te staan waar je hoort te staan
  zonder voor te dringen.
 • Komt de motivatie uit je hoofd of uit je systeem?
 • Wat er met je status gebeurt als je 10 duizend Instagram
  volgers koopt.

Like to join and spread dopeness with me?

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Carolien:

• Website Carolien: www.carolienvandekamp.nl
• Instagram Carolien: https://www.instagram.com/carolienvandekamp/

Bright day

Cheers,

Alex

]]>
In deze aflevering ga ik samen met Carolien in dialoog. Carolien heeft haar eigen magazine op de markt gebracht, leert nu middels haar online programma hoe anderen ook een magazine kunnen uitgeven, zoals Francisca van den Berg met haar Happy Hormone... In deze aflevering ga ik samen met Carolien in dialoog.Carolien heeft haar eigen magazine op de markt gebracht, leert nu middels haar online programma hoe anderen ook een magazine kunnen uitgeven, zoals Francisca van den Berg met haar Happy Hormonen.Daarnaast is ze de persoonlijke assistent, eventmanager en hoofdredacteur van Michael Pilarczyk en Cindy Koeman.Carolien kenmerkt zich door van haar zwaktes zoals overgewicht, rosacea/acne en lipoedeem haar successen te maken. Daarmee heeft ze voor duizenden mensen challenges en online programma’s gedraaid.In deze podcast deel ik met jou:* Waarom marketing een middel is en geen wondermiddel.* Waarom je als mens bent bedoelt om een Licht Toren
te zijn.* Waarom misleidende marketing zorgt voor drama
klanten en drama gezeik.* Waarom je eerst rust in je lichaam moet vinden
voordat je gaat ondernemen.* Eerst betalen en dan werken of eerst werken en
dan betalen.* Het verschil tussen een drilboor en een colibrie
in business.* Durf je op de plek te staan waar je hoort te staan
zonder voor te dringen.* Komt de motivatie uit je hoofd of uit je systeem?* Wat er met je status gebeurt als je 10 duizend Instagram
volgers koopt.Like to join and spread dopeness with me?Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.comof #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/Website Alex: www.alexvanderwerf.comIn contact met Carolien:• Website Carolien: www.carolienvandekamp.nl • Instagram Carolien: https://www.instagram.com/carolienvandekamp/Bright dayCheers,Alex
]]>
Reis samen de pan uit podcast clean 1:07:53
Betekenisvol zijn vs Beïnvloeden – Episode #05 Met Paul Smit https://www.alexvanderwerf.com/betekenisvol-zijn-vs-beinvloeden-episode-05/ Tue, 12 Mar 2019 22:14:53 +0000 https://www.alexvanderwerf.com/?p=1594 Podcast met Paul Smit over betekenisvol zijn en beïnvloeden

In deze aflevering ga ik samen met Paul Smit in dialoog.

Paul is filosoof en cabaretier, schrijver en filmmaker en een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij studeerde af op de evolutie van het menselijk bewustzijn, en staat vooral bekend om zijn kennis over neurowetenschap, filosofie en non-dualiteit.

In deze podcast passeren verschillende onderwerpen de revue. Duik met ons mee in dit gesprek over: marketing, klimaatverandering, artificial intelligence, non-dualiteit en hooggevoeligheid.

Ik deze podcast deel ik met jou:

 • Hoe je nu nog middels marketing impact kunt maken. 
 • Klimaatsverandering vs neurowetenschap.
 • Artificial intelligence en de evolutie van de mens.
 • Hoe technologie ons onsterfelijk gaat maken.
 • Waarom we allemaal hypocriet zijn.
 • Wat er schuilt achter de rode en blauwe pil.
 • Van “ik” verslaafd naar het terugvinden van je Sparkle.
 • How you can meditate for a thousand years and still miss the point.
 • Waarom wat je op het nieuws ziet, alles is behalve waar.
 • Waarom alles seksuele selectie is.

Like to join and spread dopeness with me?

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Paul:

• Website: www.paul-smit.nl
• Twitter: @paul_smit
• Contact: info@smitproducties.nl
• Instagram: www.instagram.com/filosoofpaulsmit/
• Facebook: www.facebook.com/smitproducties/
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/paulsmitproducties

Bright day

Cheers,

Alex

]]>
Podcast met Paul Smit over betekenisvol zijn en beïnvloeden
In deze aflevering ga ik samen met Paul Smit in dialoog.
Paul is filosoof en cabaretier, schrijver en filmmaker en een van de meest gevraagde sprekers voor het bedrijfsleven. Hij studeerde af op de evolutie van het menselijk bewustzijn, en staat vooral bekend om zijn kennis over neurowetenschap, filosofie en non-dualiteit.

In deze podcast passeren verschillende onderwerpen de revue. Duik met ons mee in dit gesprek over: marketing, klimaatverandering, artificial intelligence, non-dualiteit en hooggevoeligheid.
Ik deze podcast deel ik met jou:

* Hoe je nu nog middels marketing impact kunt maken. 
* Klimaatsverandering vs neurowetenschap.
* Artificial intelligence en de evolutie van de mens.
* Hoe technologie ons onsterfelijk gaat maken.
* Waarom we allemaal hypocriet zijn.
* Wat er schuilt achter de rode en blauwe pil.
* Van “ik” verslaafd naar het terugvinden van je Sparkle.
* How you can meditate for a thousand years and still miss the point.
* Waarom wat je op het nieuws ziet, alles is behalve waar.
* Waarom alles seksuele selectie is.

Like to join and spread dopeness with me?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Paul:

• Website: www.paul-smit.nl
• Twitter: @paul_smit
• Contact: info@smitproducties.nl
• Instagram: www.instagram.com/filosoofpaulsmit/
• Facebook: www.facebook.com/smitproducties/
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/paulsmitproducties

Bright day

Cheers,

Alex]]>
Reis samen de pan uit podcast clean 1:07:20
Stop doing your marketing, start being your marketing – Episode #004 met Rogier van Wagtendonk https://www.alexvanderwerf.com/stop-doing-your-marketing-start-being-your-marketing-podcast/ Sat, 16 Feb 2019 22:40:21 +0000 https://www.alexvanderwerf.com/?p=1488 In deze aflevering ga ik samen met Rogier van Wagtendonk in dialoog. Rogier – voor velen bekend van The Next Trainer – is een creator & mentor. Zijn missie is om experts te ondersteunen in het kapitaliseren van hun unieke gifts. Wie slim systematiseert en automatiseert heeft volgens hem de potentie om het leven vele malen makkelijker te maken, en daarmee zijn impact mega te vergroten. In deze podcast deel ik met jou: Het verschil tussen dingen doen en de juiste dingen doen. Spirituele ontwikkeling de weg naar het nieuwe ondernemen.  Het verschil tussen sleepboot marketing & lighthouse marketing. Wat Top of Mind Marketing inhoudt en hoe je dit kunt toepassen. De zin en onzin van online programma’s. Het nieuwe verdienmodel dat je nog niet toepast. Hoe je werkt vanuit je “zone” Like to join and spread dopeness with me? Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op: Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/ Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/ Website Alex: www.alexvanderwerf.com In contact met Rogier: • Website: www.rogier.live • Instagram: www.instagram.com/rogier.van.wagtendonk • Facebook: www.facebook.com/rogiervw • YouTube: www.youtube.com/channel/UC1Ew83uRX6Mrh3n_LXJpB6A • LinkedIn: www.linkedin.com/in/rogiervwagtendonk • Contact: levelup@rogier.live Bright day Cheers, Alex

In deze aflevering ga ik samen met Rogier van Wagtendonk in dialoog.

Rogier – voor velen bekend van The Next Trainer – is een creator & mentor. Zijn missie is om experts te ondersteunen in het kapitaliseren van hun unieke gifts. Wie slim systematiseert en automatiseert heeft volgens hem de potentie om het leven vele malen makkelijker te maken, en daarmee zijn impact mega te vergroten.

In deze podcast deel ik met jou:

 • Het verschil tussen dingen doen en de juiste dingen doen.
 • Spirituele ontwikkeling de weg naar het nieuwe ondernemen. 
 • Het verschil tussen sleepboot marketing & lighthouse marketing.
 • Wat Top of Mind Marketing inhoudt en hoe je dit kunt toepassen.
 • De zin en onzin van online programma’s.
 • Het nieuwe verdienmodel dat je nog niet toepast.
 • Hoe je werkt vanuit je “zone”

Like to join and spread dopeness with me?

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Rogier:

• Website: www.rogier.live
• Instagram: www.instagram.com/rogier.van.wagtendonk
• Facebook: www.facebook.com/rogiervw
• YouTube: www.youtube.com/channel/UC1Ew83uRX6Mrh3n_LXJpB6A
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/rogiervwagtendonk
• Contact: levelup@rogier.live

Bright day

Cheers,

Alex

]]>
In deze aflevering ga ik samen met Rogier van Wagtendonk in dialoog. Rogier – voor velen bekend van The Next Trainer – is een creator & mentor. Zijn missie is om experts te ondersteunen in het kapitaliseren van hun unieke gifts.
In deze aflevering ga ik samen met Rogier van Wagtendonk in dialoog.
Rogier – voor velen bekend van The Next Trainer – is een creator & mentor. Zijn missie is om experts te ondersteunen in het kapitaliseren van hun unieke gifts. Wie slim systematiseert en automatiseert heeft volgens hem de potentie om het leven vele malen makkelijker te maken, en daarmee zijn impact mega te vergroten.
In deze podcast deel ik met jou:

* Het verschil tussen dingen doen en de juiste dingen doen.
* Spirituele ontwikkeling de weg naar het nieuwe ondernemen. 
* Het verschil tussen sleepboot marketing & lighthouse marketing.
* Wat Top of Mind Marketing inhoudt en hoe je dit kunt toepassen.
* De zin en onzin van online programma’s.
* Het nieuwe verdienmodel dat je nog niet toepast.
* Hoe je werkt vanuit je “zone”

Like to join and spread dopeness with me?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Rogier:

• Website: www.rogier.live
• Instagram: www.instagram.com/rogier.van.wagtendonk
• Facebook: www.facebook.com/rogiervw
• YouTube: www.youtube.com/channel/UC1Ew83uRX6Mrh3n_LXJpB6A
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/rogiervwagtendonk
• Contact: levelup@rogier.live

Bright day

Cheers,

Alex]]>
Reis samen de pan uit podcast clean 1:05:42
Adoptie is een cadeau – Episode #003 met Jose Helder https://www.alexvanderwerf.com/adoptie-is-een-cadeau-episode-003/ Wed, 02 Jan 2019 20:51:52 +0000 https://www.alexvanderwerf.com/?p=1274 In deze bijzondere aflevering ga ik samen met José in dialoog over adoptie.  José is een goede vriend van mij die net als ik geadopteerd is uit Colombia. Voor ons voelde het als een plicht een roeping om een podcast op te nemen rondom het thema adoptie. Gelukkig hebben we dit gedaan, want we kwamen er al snel achter dat het een missie gedreven podcast is. We hopen dat de podcast bij zoveel mogelijk mensen terecht komt die betrokken zijn met adoptie of die daar meer over willen weten. In deze podcast deel ik met jou: Waarom adoptie een cadeau is en opgave tegelijk. Waarom je een lot uit de loterij bent. Waarom de één kracht uit adoptie haalt en de ander een excuus.  Hoe het voelt om 2 vaders en 2 moeders te hebben. Waarom het niet jouw schuld is voor wat er gebeurd is, maar wel jouw verantwoordelijkheid is om iets van het leven te maken. Waarom het belangrijk is om bewust een biertje met je vader te drinken.  Waarom je als adoptie kind niet bent weggeven of ongewenst bent. Waar ik het meest spijt van zou hebben als ik morgen dood ga.  En de ham vraag: zou ik als geadopteerde zelf kinderen adopteren? Ontdek dit en nog veel meer in deze bijzondere podcast. Like to join and spread dopeness with me? Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op: Instagram Alex: alexvanderwerf_nl Facebook Alex: www.facebook.com/alexvdwerf/ Website Alex: www.alexvanderwerf.com Telefoon: +31 (0)6-46161647 In contact met José: • Instagram José: www.instagram.com/srhelder Bright day Cheers, Alex

In deze bijzondere aflevering ga ik samen met José in dialoog over adoptie. 

José is een goede vriend van mij die net als ik geadopteerd is uit Colombia. Voor ons voelde het als een plicht een roeping om een podcast op te nemen rondom het thema adoptie. Gelukkig hebben we dit gedaan, want we kwamen er al snel achter dat het een missie gedreven podcast is. We hopen dat de podcast bij zoveel mogelijk mensen terecht komt die betrokken zijn met adoptie of die daar meer over willen weten.

In deze podcast deel ik met jou:

 • Waarom adoptie een cadeau is en opgave tegelijk.
 • Waarom je een lot uit de loterij bent.
 • Waarom de één kracht uit adoptie haalt en de ander een excuus. 
 • Hoe het voelt om 2 vaders en 2 moeders te hebben.
 • Waarom het niet jouw schuld is voor wat er gebeurd is, maar wel jouw verantwoordelijkheid is om iets van het leven te maken.
 • Waarom het belangrijk is om bewust een biertje met je vader te drinken. 
 • Waarom je als adoptie kind niet bent weggeven of ongewenst bent.
 • Waar ik het meest spijt van zou hebben als ik morgen dood ga. 
 • En de ham vraag: zou ik als geadopteerde zelf kinderen adopteren? Ontdek dit en nog veel meer in deze bijzondere podcast.

Like to join and spread dopeness with me?

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: alexvanderwerf_nl

Facebook Alex: www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

Telefoon: +31 (0)6-46161647

In contact met José:

• Instagram José: www.instagram.com/srhelder

Bright day

Cheers,

Alex

]]>
In deze bijzondere aflevering ga ik samen met José in dialoog over adoptie.  José is een goede vriend van mij die net als ik geadopteerd is uit Colombia. Voor ons voelde het als een plicht een roeping om een podcast op te nemen rondom het thema adoptie...
In deze bijzondere aflevering ga ik samen met José in dialoog over adoptie. 
José is een goede vriend van mij die net als ik geadopteerd is uit Colombia. Voor ons voelde het als een plicht een roeping om een podcast op te nemen rondom het thema adoptie. Gelukkig hebben we dit gedaan, want we kwamen er al snel achter dat het een missie gedreven podcast is. We hopen dat de podcast bij zoveel mogelijk mensen terecht komt die betrokken zijn met adoptie of die daar meer over willen weten.
In deze podcast deel ik met jou:

* Waarom adoptie een cadeau is en opgave tegelijk.
* Waarom je een lot uit de loterij bent.
* Waarom de één kracht uit adoptie haalt en de ander een excuus. 
* Hoe het voelt om 2 vaders en 2 moeders te hebben.
* Waarom het niet jouw schuld is voor wat er gebeurd is, maar wel jouw verantwoordelijkheid is om iets van het leven te maken.
* Waarom het belangrijk is om bewust een biertje met je vader te drinken. 
* Waarom je als adoptie kind niet bent weggeven of ongewenst bent.
* Waar ik het meest spijt van zou hebben als ik morgen dood ga. 
* En de ham vraag: zou ik als geadopteerde zelf kinderen adopteren? Ontdek dit en nog veel meer in deze bijzondere podcast.


Like to join and spread dopeness with me?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: alexvanderwerf_nl

Facebook Alex: www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

Telefoon: +31 (0)6-46161647

In contact met José:

• Instagram José: www.instagram.com/srhelder

Bright day

Cheers,

Alex]]>
Reis samen de pan uit podcast clean 1:01:25
Delen is helen – Episode #002 met Eddy Boom https://www.alexvanderwerf.com/delen-is-helen-episode-002/ Sun, 09 Dec 2018 12:18:06 +0000 https://www.alexvanderwerf.com/?p=1121 In deze aflevering ga ik samen met Eddy Boom in dialoog. Eddy Boom is podcast host van De Helden & Hordes Podcast. Daarnaast is hij founder van het bedrijf Dr. Woe, expert in Story telling en Business Coach. We stellen elkaar diepzinnige vragen met veel inzichten, stiltes en doorbraken. Delen is helen. Kortom, een podcast die zeker de moeite waard is om te luisteren. CHECK IT OUT! Ik deze podcast deel ik met jou: Wat staat jouw succes in de weg? Waar ben je het meest bang voor?  Waar ben je het meest onzeker over? Wat is het verschil tussen een held zijn of I'm your guy zijn? Wie hoop je in de toekomst te zijn? Like to join and spread dopeness with me? Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op: Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/ Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/ Website Alex: www.alexvanderwerf.com In contact met Eddy: • Website Helden & Hordes: www.heldenenhordes.nl • Instagram Helden & Hordes: www.instagram.com/heldenenhordes • Website Dr.Woe: www.drwoe.nl • Instagram Dr.Woe: www.instagram.com/dr.woe • Instagram Eddy: www.instagram.com/eddy_boom Bright day Cheers, Alex

In deze aflevering ga ik samen met Eddy Boom in dialoog.

Eddy Boom is podcast host van De Helden & Hordes Podcast. Daarnaast is hij founder van het bedrijf Dr. Woe, expert in Story telling en Business Coach.

We stellen elkaar diepzinnige vragen met veel inzichten, stiltes en doorbraken. Delen is helen. Kortom, een podcast die zeker de moeite waard is om te luisteren. CHECK IT OUT!

Ik deze podcast deel ik met jou:

 • Wat staat jouw succes in de weg?
 • Waar ben je het meest bang voor? 
 • Waar ben je het meest onzeker over?
 • Wat is het verschil tussen een held zijn of I’m your guy zijn?
 • Wie hoop je in de toekomst te zijn?

Like to join and spread dopeness with me?

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Eddy:

• Website Helden & Hordes: www.heldenenhordes.nl
• Instagram Helden & Hordes: www.instagram.com/heldenenhordes
• Website Dr.Woe: www.drwoe.nl
• Instagram Dr.Woe: www.instagram.com/dr.woe
• Instagram Eddy: www.instagram.com/eddy_boom

Bright day

Cheers,

Alex

]]>
In deze aflevering ga ik samen met Eddy Boom in dialoog. Eddy Boom is podcast host van De Helden & Hordes Podcast. Daarnaast is hij founder van het bedrijf Dr. Woe, expert in Story telling en Business Coach.
In deze aflevering ga ik samen met Eddy Boom in dialoog.
Eddy Boom is podcast host van De Helden & Hordes Podcast. Daarnaast is hij founder van het bedrijf Dr. Woe, expert in Story telling en Business Coach.

We stellen elkaar diepzinnige vragen met veel inzichten, stiltes en doorbraken. Delen is helen. Kortom, een podcast die zeker de moeite waard is om te luisteren. CHECK IT OUT!
Ik deze podcast deel ik met jou:

* Wat staat jouw succes in de weg?
* Waar ben je het meest bang voor? 
* Waar ben je het meest onzeker over?
* Wat is het verschil tussen een held zijn of I'm your guy zijn?
* Wie hoop je in de toekomst te zijn?


Like to join and spread dopeness with me?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Eddy:

• Website Helden & Hordes: www.heldenenhordes.nl
• Instagram Helden & Hordes: www.instagram.com/heldenenhordes
• Website Dr.Woe: www.drwoe.nl
• Instagram Dr.Woe: www.instagram.com/dr.woe
• Instagram Eddy: www.instagram.com/eddy_boom

Bright day

Cheers,

Alex]]>
Reis samen de pan uit podcast clean 57:34
De kracht van vertragen – Episode #001 met Kris Pouw https://www.alexvanderwerf.com/de-kracht-van-vertragen-episode1/ Wed, 31 Oct 2018 14:02:51 +0000 https://www.alexvanderwerf.com/?p=873 In deze aflevering word ik geïnterviewd door Kris Pouw. Kris is filmmaker en nodigde mij uit om kennis te maken middels een podcast. Super tof, want er is een heel mooi en openhartig gesprek uit gekomen. CHECK IT OUT! In deze podcast deel ik met jou: Waarom persoonlijke & spirituele groei heftig kan zijn. Hoe vertragen helpt om meer te zien in het leven. Wat de vierkante kubieke centimeter kans inhoudt. Hustle vs Vertragen. Wat het verschil is tussen human beings en human doings. Waarom we elkaar allemaal nodig hebben. Wat synchroniciteit betekent voor mij. Hoe ik voor me gevoel 3x ben gestorven. Welke 3 tips ik zou geven aan mijn jongere ik. Like to join and spread dopeness with me? Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op: Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/ Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/ Website Alex: www.alexvanderwerf.com In contact met Kris Pouw Instagram kris: www.instagram.com/krispouw Bright day Cheers, Alex

In deze aflevering word ik geïnterviewd door Kris Pouw.

Kris is filmmaker en nodigde mij uit om kennis te maken middels een podcast. Super tof, want er is een heel mooi en openhartig gesprek uit gekomen. CHECK IT OUT!

In deze podcast deel ik met jou:

 • Waarom persoonlijke & spirituele groei heftig kan zijn.
 • Hoe vertragen helpt om meer te zien in het leven.
 • Wat de vierkante kubieke centimeter kans inhoudt.
 • Hustle vs Vertragen.
 • Wat het verschil is tussen human beings en human doings.
 • Waarom we elkaar allemaal nodig hebben.
 • Wat synchroniciteit betekent voor mij.
 • Hoe ik voor me gevoel 3x ben gestorven.
 • Welke 3 tips ik zou geven aan mijn jongere ik.

Like to join and spread dopeness with me?

Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com

In contact met Kris Pouw

Instagram kris: www.instagram.com/krispouw

Bright day

Cheers,

Alex

]]>
In deze aflevering word ik geïnterviewd door Kris Pouw. Kris is filmmaker en nodigde mij uit om kennis te maken middels een podcast. Super tof, want er is een heel mooi en openhartig gesprek uit gekomen. CHECK IT OUT!
In deze aflevering word ik geïnterviewd door Kris Pouw.
Kris is filmmaker en nodigde mij uit om kennis te maken middels een podcast. Super tof, want er is een heel mooi en openhartig gesprek uit gekomen. CHECK IT OUT!
In deze podcast deel ik met jou:

* Waarom persoonlijke & spirituele groei heftig kan zijn.
* Hoe vertragen helpt om meer te zien in het leven.
* Wat de vierkante kubieke centimeter kans inhoudt.
* Hustle vs Vertragen.
* Wat het verschil is tussen human beings en human doings.
* Waarom we elkaar allemaal nodig hebben.
* Wat synchroniciteit betekent voor mij.
* Hoe ik voor me gevoel 3x ben gestorven.
* Welke 3 tips ik zou geven aan mijn jongere ik.


Like to join and spread dopeness with me?
Wil je feedback geven of inspiratie delen? Stuur een mailtje naar info@alexvanderwerf.com
of #alexvanderwerf. En laten we homies worden op:

Instagram Alex: https://www.instagram.com/alexvanderwerf_nl/

Facebook Alex: https://www.facebook.com/alexvdwerf/

Website Alex: www.alexvanderwerf.com
In contact met Kris Pouw
Instagram kris: www.instagram.com/krispouw

Bright day

Cheers,

Alex]]>
Reis samen de pan uit podcast clean 43:14