INSTAGRAM EN FACEBOOK ADVERTENTIES UITBESTEDEN

Meer online resultaat middels advertenties

INSTAGRAM EN FACEBOOK ADVERTENTIES UITBESTEDEN

Meer online resultaat middels advertenties

STEL JE HET VOLGENDE EENS VOOR

Hoe zou het zijn als je meer bezoekers naar je website krijgt, meer leads, meer klanten en meer omzet?

Sounds good, right?

Naast dat het goed klinkt, kan het ook echt.

Hoe?

Door adverteren onderdeel te maken van je marketing.

Hoe zou het zijn als je niet zelf hoeft te ploeteren met je advertenties, maar dit kan overlaten aan een professional zodat jij er niet meer naar hoeft om te kijken?

Sound also good, right?

Ik kan je hiermee helpen.

 

Advertentiestrategie.

Ik kan voor jou een advertentiestrategie van A tot Z opzetten tegen een vast bedrag per maand zodat je precies weet waar je aan toe bent.  

Hoe ziet deze strategie eruit?

Afhankelijk van waar je bedrijf staat, werk ik met 3 campagnes.

 1. Know campagne
 2. Like campagne
 3. Trust campagne

Know campagne.

Deze campagne wordt opgezet om meer bekendheid voor je bedrijf te genereren bij een nieuw publiek. (New Audience & Brand Awareness).

Doel van de Know campagne.
Zoveel mogelijk nieuwe relevante bezoekers naar je website of webshop krijgen. Leuke en leerzame blogartikelen, branded visuals, video's of infographics kunnen goede aandachttrekkers zijn om mensen naar je website/shop te krijgen.

Hoe doe ik dat?
Door een doelgroep aan te maken op basis van demografische gegevens. Denk aan: leeftijd, plaats, postcode, taal, opleiding, beroep, specifieke pagina’s, magazines, boeken, evenementen etc.

Wanneer is deze campagne voor jou relevant?
Je hebt nog niet eerder (of weinig) geadverteerd op Instagram/Facebook. Je hebt nog geen Pixel op je website (Pixel is een stukje code waar je informatie mee verzamelt).

Don’t worry about the technical stuff..
Ik zorg ervoor dat de Pixel goed op je website wordt geplaatst.

Ben je deze fase al voorbij? Ga dan door naar de Like campagne:

Like campagne.

Deze campagne wordt opgezet om een diepere connectie op te bouwen met je doelgroep. De mensen in deze doelgroep hebben al eens interactie met je gehad, door bijvoorbeeld je website te bezoeken, een blog van je te lezen, je webshop bekijken of door je een like, share of reactie te geven op Instagram/Facebook.

Doel van de Like campagne.
Mensen die je website of webshop hebben bezocht of interactie hebben gehad op je Instagram/ Facebook profiel, omzetten naar leads door het verzamelen van gegevens (naam, e-mail).

Hoe doe ik dat?
Door het retargetten (opnieuw benaderen) van de mensen die op je website/shop zijn geweest of een interactie hebben gehad op je Instagram en/of Facebook profiel.

Wanneer is deze campagne voor jou relevant?
Je hebt al een aangepaste doelgroep (retargettinggroep) van minimaal 1000 mensen. Heb je dit nog niet, begin dan met de Know campagne.

Trust campagne.

Deze campagne wordt opgezet om leads en meervoudige website- of webshopbezoekers van specifieke pagina’s om te zetten naar klanten.

Doel van de Trust campagne.
Blije klanten creëren door middel van een aankoop, ticket voor een event, bestelling uit je catalogus, aangaan van een samenwerking, etc.

Hoe doe ik dat?
Leads uit de Like campagne en meervoudige website- of webshopbezoekers retargetten (opnieuw benaderen) met een conversie gerichte advertentie.

Wanneer is deze campagne voor jou relevant?
Je hebt al +1000 leads gegenereerd. Heb je dit nog niet, begin dan met de Know of Like campagne.

HOW TO START?

icon-alex-De reis van de held

STAP 1

De volledige advertentiestrategie bestaat uit 3 campagnes (Know, Like, Trust). Afhankelijk van waar je staat met je bedrijf bepalen we samen met welke campagne(s) we beginnen. Ben je nog in de beginfase en/of heb je nog geen pixel, dan starten we met de Know campagne.

       

Heb je al een Facebook pixel + een aangepaste doelgroep (retargetting-groep) van minimaal 1000 mensen, dan starten we met de Like campagne.

     

Heb je al meer dan 1000 leads in je bestand dan kunnen we direct starten met de Trust campagne.

      

Ben je op het punt met je bedrijf dat je een continue stroom van nieuwe websitebezoekers, leads en klanten aankan, dan kunnen we de volledige advertentiestrategie inzetten (Know, Like, Trust).

     

De advertenties werken dus afzonderlijk én complementair aan elkaar.

     

icon-alex-02 De reis van de klant

STAP 2

Nadat we hebben gekozen met welke campagne(s) we aan de slag gaan, ga ik ervoor zorgen dat alles geïnstalleerd wordt en ready-to-go is.

        

icon-alex-Reis samen de pan uit

STAP 3

Ik bedenk de advertenties, schrijf de teksten, ontwerp ze en na jouw goedkeuring publiceer ik ze.

Je ontvangt van mij om de week een rapportage met analyse en een update van optimalisatie.

     

Oh My Gust Review

Om online vindbaar te worden moesten wij een keuze maken om dit zelf te gaan proberen of de hulp in te schakelen van een professional. Wij volgden Alex al een tijdje online en besloten hem te benaderen. Wij wilde ons focussen op het uitbreiden van ons bedrijf. Wij hebben ervoor gekozen om Alex in te schakelen voor onze online-marketing & advertenties. Een keuze waar wij erg blij mee zijn.

Alex helpt ons enorm met het bedenken van de klantreis. De ideeën die wij voor ogen hebben kan Alex direct vertalen naar de juiste marketingstrategie en online advertenties. Dit met de gewenste resultaten en meer omzet.

Daarnaast is de samenwerking met Alex erg fijn. Als wij een idee of suggestie hebben kunnen wij Alex altijd om advies vragen. Hierdoor kunnen we top of mind blijven met onze online advertenties. Uit deze advertenties ontvangen wij daarnaast ook veel relevante data. Alex vertaalt deze data naar begrijpelijke taal, waardoor online marketing nu toegankelijk voor ons is.

Zoals aangegeven zijn wij erg blij met de samenwerking met Alex en helpt het ons enorm onze online positie te verbeteren. Wij raden Alex dan ook aan!

~ Max & Bente: Oh My Guts

Wat kost dat?

Je betaalt per campagne een bedrag van €110,- ex btw. Je doet eenmalig een betaling via iDeal. Daarna wordt het bedrag per campagne maandelijks afgeschreven.

Good to know! Je kan dit ieder moment opzeggen. 

Also good to know! Dit bedrag is exclusief advertentiebudget. Ik adviseer om een budget van minimaal €150,- per maand beschikbaar te stellen. Maak je gebruik van de volledige strategie (know, like, trust), dan beginnen we met een budget van minimaal 350,- per maand.

Wil je graag aan de slag maar kom je er niet uit met welke campagne(s) je het beste kan beginnen? Neem hier contact met mij op, dan kijken we er samen naar.

Weet je al precies wat het beste bij jou past? Kies hieronder dan je campagne.

Know campagne

€110,- ex btw. / 1 maand
 • Doel:
 • Zoveel mogelijk nieuwe bezoekers naar je website of shop krijgen (new audience)
 • Bekendheid voor je bedrijf genereren (Brand Awareness)
 • Retargetting groep vullen

Like campagne

€110,- ex btw. / 1 maand
 • Doel:
 • Leads genereren (potentiële klanten)
 • Retargetting (opnieuw benaderen) van website- of webshopbezoekers
 • Diepere connectie opbouwen met jouw doelgroep

Trust campagne

€110,- ex btw. / 1 maand
 • Doel:
 • Blije klanten creëeren d.m.v. een aankoop
 • Retargetten bestaande leads
 • Retargetten meervoudige website- of webshopbezoekers van specifiek pagina's

WIL JE NOG EEN VRAAG STELLEN VOORDAT JE EEN KEUZE MAAKT?

Stel hier je vraag. Ik help je graag.

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.