WIE BEN IK EIGENLIJK?

WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

EN WAT ZIT ER ONDER DIE MUTS?

WIE BEN IK EIGENLIJK?

WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

EN WAT ZIT ER ONDER DIE MUTS?

eddy-boom-dr-woe

Dr. Woe

Award-winning websites met een kraakhelder verhaal.

"Wat Alex anders maakt dan de vele andere marketeers? Waar andere marketeers schermen met meer volgers, omzet en bereik, komt Alex een stap dichterbij. Hij helpt je niet alleen met het opzetten van de reis van jouw klant, maar hij helpt je bovenal met jouw eigen reis als ondernemer. Resultaat? Je krijgt meer klanten die om de juiste reden voor jou hebben gekozen. En last but not least; je ervaart meer slagkracht en vertrouwen als mens en als ondernemer."
~ Eddy Boom

Noeska Pak

Noeska Pak

Mind Coach

"Alles wat je nodig hebt als je een online programma of een offline dienst wil aanbieden en op zoek bent naar de juiste klanten. Je bouwt echt aan een relatie met je potentiële klanten en je kan je kennis en waarde daarin voegen, dat voelt heel goed. Je hoeft niet meer te leuren om klanten, maar bereikt ze via het world wide web op de juiste manier. Alex heeft mij het vertrouwen in mezelf terug gegeven dat ik kan en nu ook écht doe!"

Annemarie Roozenboom

Annemarie Roozenboom

Mindfulness trainster

"Alex is gepassioneerd van online marketing en hij motiveert je onwijs om je eigen verhaal echt aan de man/vrouw te brengen. Het stopt dus niet bij wat slides, je wordt echt aan het werk gezet.
And it pays off. Ik zou iedereen die het lastig vindt zichzelf of zijn product te verkopen aanraden om eens bij Alex langs te gaan of een cursus te volgen."

Okey komt ie dan!

Ik ben Alex van der Werf (1984), online marketeer en co-founder van Spiritual Rebel. Ik adviseer en ondersteun ondernemers met een visie om online meer impact te maken met het moois dat zij te bieden hebben.

Voor mij is het leven één grote reis. Soms volg je de horde en soms trek je de horde. Dit gaf mij het inzicht dat we allemaal helden zijn op ons eigen manier. Dit is wat ik ontdekte; voordat je een ander mee neemt op reis, helpt het om eerst zelf de reis van de held te hebben afgelegd. Zeven jaar geleden luidde mijn ‘call for adventure’. Ik accepteerde de uitdaging en ik begon mijn reis als ondernemer. Ik stapte uit mijn comfortzone, overwon mijn angsten en ik claimde mijn schat.

Nu heb ik het mijn roeping gemaakt om magische denkers & ondernemers te gidsen door de jungle van online-marketing.

Dit doe ik door het aanbieden van verschillende progamma's:

1: Reis samen de pan uit door het uiteen zetten van de reis van jouw klant.

2: Opzetten van Facebook & Instagram advertenties.

Ik ben geen guru of dé nummer 1 expert van Nederland!
Wat ik wel heb is talent voor online-marketing en adverteren middels Facebook en Instagram. Ik kwam hier bij toeval achter, omdat ik genoodzaakt was de marketing op te pakken bij mijn vorige onderneming (Gezond Gelukkig). Ik kwam er al snel achter dat dit iets is waar mijn staartje van gaat kwispelen. Het is ook niet zonder reden dat ik binnen Spiritual Rebel verantwoordelijk ben voor de marketing.

Ik wil leren van de allerbeste A - spelers.
Ik volg alle ontwikkelingen omtrent online marketing op de voet. Regelmatig volg ik (online) trainingen op dit gebied zodat mijn kennis up to date blijft. Daarnaast zit ik in een Facebook Ad Expert Communitie waarin ik gecoacht word om blijvend te groeien.

Anyways...

Ik denk graag met je mee. Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent, waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen.

Heb je een vraag of wil je een kop koffie met mij drinken? Onder aan de de pagina kun je contact opnemen voor vragen of om een koffietjes te plannen .

Tof om te connecten.

Ohja! Onder mijn muts zit niks, ik ben kaal. 🙂 Net als de smiley.

Cheers,

Alex

KLANTEN DIE NU MET MIJ SAMENWERKEN ZIJN ONDER ANDERE:

Ralph Moorman Alex
RALPH MOORMAN

De HORMOONFACTOR

Ralph is auteur van 4 boeken, heeft een eigen opleiding, en verkoopt gluten vrij brood binnen grote supermarkten.

eddy-boom-dr-woe
Dr. Woe

NO STORY NO GLORY

Dr. Woe is een bedrijf die ondernemers helpt aan een kraakhelder verhaal. Organisaties waar zij mee samenwerkten zijn onder andere: 365 dagen succesvol en Great Communicators.

Inner beauty Retreat
Mayke Niestadt

INNER BEAUTY RETREAT

een bedrijf dat retreats en workshops organiseert over de hele wereld om terug te verbinden met je diepste kern; “To reconnect to your essence”.

Vraag

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Om jou de meest waardevolle en optimale ervaring op deze website te geven gebruiken wij cookies.
Meer informatie vind je op onze privacyverklaring.