WIE BEN IK EIGENLIJK?
WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

EN WAT ZIT ER ONDER DIE MUTS?

WIE BEN IK EIGENLIJK? WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

EN WAT ZIT ER ONDER DIE MUTS?

okey komt ie dan!

Ik ben Alex van der Werf (1984), online marketeer en co-founder van Spiritual Rebel. Ik adviseer en ondersteun ondernemers met een visie om online meer impact te maken met het moois dat zij te bieden hebben.

Ik geloof dat ondernemers met een visie het verschil kunnen maken in onze wereld. Hoe meer zichtbaar ze zijn, hoe meer mensen ze kunnen bereiken, hoe meer impact ze kunnen maken. “Jouw talent is de oplossing voor andermans probleem. “Find each other and make that shit happen.”

Ik ben geen guru of dé nummer 1 expert van Nederland!
Wat ik wel heb is talent voor Facebook en Instagram advertisement. Ik kwam hier bij toeval achter, omdat ik genoodzaakt was de marketing op te pakken bij mijn vorige onderneming (Gezond Gelukkig). Ik kwam er al snel achter dat dit iets is waar mijn staartje van gaat kwispelen. Het is ook niet zonder reden dat ik binnen Spiritual Rebel verantwoordelijk ben voor de marketing.

Ik wil leren van de allerbeste A - spelers.
Ik volg alle ontwikkelingen omtrent Facebook en Instagram op de voet. Regelmatig volg ik (online) trainingen op dit gebied zodat mijn kennis up to date blijft. Daarnaast zit ik in een Facebook Ad Expert Communitie waarin ik gecoacht word om blijvend te groeien.

Facebook en Instagram advertenties opzetten, tracken, analyseren en rapportages uitbrengen zijn écht mijn ding. Ik kan er zo in opgaan dat ik soms vergeet te eten en te poepen. Lucky me!

Waar gaat jouw staartje van kwispelen binnen jouw onderneming? Als dit niet Facebook en Instagram advertisement is, begin er dan ook niet aan. Het kost best veel tijd terwijl je het liefst wilt focussen op dat waar je echt goed in bent.

Ik denk graag met je mee. Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent, waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen.

Wil je mijn werkwijze zien? Klik dan hier...

Heb je een vraag of wil je een kop koffie met mij drinken? Onder aan de de pagina kun je contact opnemen voor vragen of om een koffietjes te plannen .
Tof om te connecten.

Ohja! Onder mijn muts zit niks, ik ben kaal. 🙂 Net als de smiley.

Cheers,

Alex

Vraag

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.