WIE BEN IK EIGENLIJK?
WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

EN WAT ZIT ER ONDER DIE MUTS?

WIE BEN IK EIGENLIJK? WAAROM DOE IK WAT IK DOE?

EN WAT ZIT ER ONDER DIE MUTS?

okey komt ie dan!

Ik ben Alex van der Werf (1984), online marketeer en co-founder van Spiritual Rebel. Ik adviseer en ondersteun ondernemers met een visie om online meer impact te maken met het moois dat zij te bieden hebben.

Voor mij is het leven één grote reis. Soms volg je de horde en soms trek je de horde. Dit gaf mij het inzicht dat we allemaal helden zijn op ons eigen manier. Dit is wat ik ontdekte; voordat je een ander mee neemt op reis, helpt het om eerst zelf de reis van de held te hebben afgelegd. Zeven jaar geleden luidde mijn ‘call for adventure’. Ik accepteerde de uitdaging en ik begon mijn reis als ondernemer. Ik stapte uit mijn comfortzone, overwon mijn angsten en ik claimde mijn schat.

Nu heb ik het mijn roeping gemaakt om magische denkers & ondernemers te gidsen door de jungle van online-marketing.

Dit doe ik door het aanbieden van verschillende progamma's:

1: Reis samen de pan uit door het uiteen zetten van de reis van jouw klant.

2: Opzetten van Facebook & Instagram advertenties.

Ik ben geen guru of dé nummer 1 expert van Nederland!
Wat ik wel heb is talent voor online-marketing en adverteren middels Facebook en Instagram. Ik kwam hier bij toeval achter, omdat ik genoodzaakt was de marketing op te pakken bij mijn vorige onderneming (Gezond Gelukkig). Ik kwam er al snel achter dat dit iets is waar mijn staartje van gaat kwispelen. Het is ook niet zonder reden dat ik binnen Spiritual Rebel verantwoordelijk ben voor de marketing.

Ik wil leren van de allerbeste A - spelers.
Ik volg alle ontwikkelingen omtrent online marketing op de voet. Regelmatig volg ik (online) trainingen op dit gebied zodat mijn kennis up to date blijft. Daarnaast zit ik in een Facebook Ad Expert Communitie waarin ik gecoacht word om blijvend te groeien.

Anyways...

Ik denk graag met je mee. Ik ben benieuwd waar je mee bezig bent, waar je tegenaan loopt en hoe ik je kan helpen.

Heb je een vraag of wil je een kop koffie met mij drinken? Onder aan de de pagina kun je contact opnemen voor vragen of om een koffietjes te plannen .
Tof om te connecten.

Ohja! Onder mijn muts zit niks, ik ben kaal. 🙂 Net als de smiley.

Cheers,

Alex

Vraag

  • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.