Privacyverklaring

PRIVACY VERKLARING Alex van der Werf

Versie 1.0 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 19 maart 2018.

Ik ben er van bewust dat je vertrouwen stelt in mijn dienstverlening. Ik zie het dan ook als mijn verantwoordelijkheid om jouw privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee jouw gebruikservaring kan verbeteren. Zo snap je precies hoe ik werk.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Baltasar Tieskens & Baltasar Culinary Assignments (hierna te noemen: “de organisatie”). Het is belangrijk dat je ervan bewust bent dat de organisatie niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere websites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacybeleid te accepteren.

De organisatie respecteert de privacy van alle gebruikers van zijn website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je de organisatie verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Het GEBRUIK VAN VERZAMELDE GEGEVENS

De organisatie verwerkt de volgende persoonsgegevens:

Voor- en achternaam
Adresgegevens
Telefoonnummer
E-mailadres
Bankrekeningnummer

De organisatie verwerkt de eerdergenoemde persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Je gegevens worden gebruikt voor contact over de dienstverlening, voor de verstrekking van de door jou aangevraagde informatie of het afhandelen van betalingen.

Tevens worden je gegevens gebruikt voor het versturen van uitnodigingen en informatie over door de organisatie georganiseerde diensten, activiteiten en enquêtes.

GEBRUIK VAN DIENSTEN

Wanneer je jij mailt met een vraag of opdracht zal ik jouw gegevens opslaan voor gebruik binnen de organisatie. Deze gegevens worden gebruikt om mijn dienstverlening uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de organisatie of die van een derde partij.

Vijf jaar na het laatste contact worden de gegevens verwijderd. De organisatie zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschikking heb. De e-mails die je mij stuurt zullen niet worden verwijderd. Deze kunnen op een later tijdstip nodig zijn om mijn werk te continueren of om afspraken terug te kunnen zoeken.

COMMUNICATIE

Wanneer je een e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat de organisatie die berichten bewaard. Soms vraag ik naar persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk jouw vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van de organisatie of die van een derde partij.

COOKIES

De organisatie verzameld gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in mijn klanten, zodat ik mijn diensten hierop kan afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op je computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de website gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van de organisatie of die van een derde partij.

De organisatie gebruikt deze informatie om bij te houden hoe je de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

DOELEINDEN

De organisatie verzameld of gebruikt géén informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren nadrukkelijk jouw toestemming hiervoor heb verkregen.

De organisatie bewaard of verwerkt nooit gegevens inzake jouw gezondheid zoals aandoeningen en/of medicijngebruik.

DERDEN

De informatie en persoonsgegevens wordt nooit met derden gedeeld. Eventueel toekomstige medewerkers en freelancers (zogenaamde ‘bewerkers’) zijn vooraf verplicht een bewerkersovereenkomst te tekenen waarin de bewerker wordt verplicht om alle verplichtingen uit de Wet bescherming persoonsgegevens, de Europese algemene verordening gegevensbescherming en dit Privacybeleid na te leven.

VERANDERINGEN

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze website. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze website, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

KEUZES VOOR PERSOONSGEGEVENS

De organisatie biedt alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op elk moment aan de organisatie is verstrekt.

AANPASSEN/UITSCHRIJVEN DIENST NIEUWSBRIEF

Onderaan iedere mailing vindt je een mogelijkheid om jouw gegevens aan te passen of om je af te melden.

AANPASSEN/UITSCHRIJVEN COMMUNICATIE

Als je jouw gegevens aan wilt passen of jezelf uit de bestanden van de organisatie wilt laten halen, kun je contact met mij opnemen. Zie onderstaande contactgegevens.

COOKIES UITZETTEN

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar je kunt je browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op mijn en/of andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in je browser.

VRAGEN EN FEEDBACK

De organisatie controleert regelmatig of er nog aan dit privacybeleid wordt voldaan. Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kun je contact met mij opnemen:

Postadres:
Alex van der Werf
Bilderdijkkade
1053 VH  Amsterdam

KVK: 62460323
BTW: NL8548.26.622.B01

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacyverklaring.