Reis samen de pan uit!

Een avontuurlijke reis naar meer online resultaat.

Waarschijnlijk herken je dit wel?

Je bent er van overtuigd dat jouw product of dienst het verschil kan maken in het leven van velen.

Je bent een magisch denker en met je product of dienst heb je echt iets mooie in handen
‘A True Treasure’.

If you are you this person? Keep reading.

Er zijn namelijk 3 hordes waar magischdenkers tegen aanlopen in het vergroten van hun klantenbestand.

Ready?

 Komen ze…

Horde #1 | Ze hebben moeite om hun product of dienst  voor de juiste doelgroep zichtbaar te maken.

Horde #2 | Ze weten zich geen weg te vinden in de jungle van online-markting. Ze snappen het belang van marketing, maar door de haat-liefde verhouding die ze ermee hebben komt het niet goed van de grond.

Horde #3 | Het is gelukt om de juiste doelgroep aan te boren, maar ze hebben geen systeem om het op te schalen, zodat ze nog meer mensen kunnen bereiken.

The Cave You Fear to Enter Holds the Treasure You Seek

Ik heb de oplossing hoe jij als ondernemer en magisch denker jouw klantenbestand kunt vergroten. Een avontuurlijke reis die je samen maakt. Tenminste, als je het aandurft.

WANT WAT IS DE SYMBOLISCHE GROT WAAR JIJ ALS ONDERNEMER EN MAGISCH DENKER NIET IN DURFT?

 • Vind je het spannend om jezelf zichtbaar te maken?

 • Vind je dat andere het veel beter doen?

 • Denk je; wie zit er nou op mij te wachten?

 • Ben je bang dat het niet gaat lukken?

 • Zijn het de ontelbare “JA MAARS” waardoor je de stap blijft uitstellen?

Cave

Herkenbaar?

VOOR MIJ WEL.

 

 

Hey ik ben Alex van der Werf.
Het gezicht achter Reis samen de pan uit.

Ik heb jarenlang gestruggeld met mijn online-marketing. Ik was niet ready om het serieus aan te pakken en daarom maar halfbakken deed.

Ik schoot met losse flodders in de hoop raak te schieten en een goede klant binnen te slepen. En zoals velen tegen me zeiden; investeer in jezelf en je bedrijf als je wilt groeien. Ik hoorde het wel, maar ik deed er niks mee. Ik wilde zo min mogelijk investeren en maximaal groeien. Het duurde mij wat jaartjes om in te zien dat dit niet werkte.

Wat mijn ogen opende was een Quote van David Allen; "If you don't pay, you don't pay attention". Vanaf dat moment nam ik een coach in handen en volgden ik verschillende trainingen op gebied van online-marketing.

Nu vind ik marketing het tofst om me mee bezig te houden en help ik eenpitters en kleine ondernemers met het uiteen zetten van hun klantreis. En wat nog toffer is; al mijn investering heb ik dubbel en dwars terug verdiend.

Stel dat het volgende van toepassing is op jouw leven.

Over 2 maanden vanaf nu...

 • Heb jij jouw reis van de held afgelegd en je symbolische angsten als ondernemer en magisch denker overwonnen.

 • Heb je jouw klantreis uitgestippeld en ben je klaar om andere mee op reis te nemen.

 • Reis je samen de pan uit. Je hebt je klantenbestand vergroot, meer omzet, meer vrijheid en je klanten hebben hun leven verreikt met jouw product of dienst.

Hoe dan?

Reis samen de pan uit

1:1 Vip Traject

Het online-marketing en coaching traject voor ondernemers en magisch denkers die hun KLANTENBESTAND willen VERGROTEN.

In dit traject neem ik je persoonlijk mee door de jungle van online-marketing en leer je marketing vaardigheden die passen binnen de huidige tijdgeest van online-marketing.

Met Reis samen de pan uit ontdek je:

 • Hoe je het best potentiële klanten kunt benaderen.

 • Hoe je klanten maakt van je leads (potentiele klanten).

 • Welke weggevers WEL werken om je klantenbestand te vergroten.

 • Hoe je onweerstaanbare teksten schrijft om bezoekers te trekken naar je website.

 • Hoe je een diepere connectie opbouwt met je klanten door de juiste e-mails te sturen zonder pushy over te komen.

 • Hoe je het hele jaar door fijne fans en klanten kunt verwelkomen.

 • Hoe jij en je klanten de pan uit reizen.

Dit is wat je krijgt!

Het traject kent 3 fases die zijn onderverdeeld in 7 modules.

1. DE REIS VAN DE HELD.

Wat je ook droomt te kunnen, begin ermee. Stoutmoedigheid bergt genialiteit, kracht en magie in zich. Welke hordes jij als ondernemer (nog) hebt te nemen ontdek je hier.

2. DE REIS VAN DE KLANT.

Stippel jouw klantreis uit met funnels die synergetisch werken, krachtige content, extreem waardevolle leadmagnets en geautomatiseerde leadgeneratie.

3. REIS SAMEN DE PAN UIT!

Een updated versie van jou en je klant. Jij meer omzet en vrijheid, je klant een voorspoedige toekomst met jouw product of dienst.

De fases en modules op een rij...

Fase 1 De reis van de held.

Module 1: The call for adventure.

In deze module bespreken we de mindset die jij nodig hebt als persoon en ondernemer om je voor te bereiden op deze avontuurlijke reis. Daarnaast bespreken we in deze module ook de tools die je kunt toepassen om het werk wat je de aankomende weken moet doen zonder problemen kunt uitvoeren.

Fase 2 De reis van de klant.

Module 2: Waardevolle weggevers die WEL werken.

In deze module bespreken we misschien wel het meest belangrijke onderdeel van je klantreis, namelijk de gratis weggever. Veel ondernemers prutsen maar wat in elkaar om snel potentiële klanten te verzamelen. Wat is de indruk die jij achter wil laten wanneer jouw potentiele klant voor het eerst met jou in aanmerking komt? In deze module ontdek je welke weggevers WEL werken waardoor je potentiele klanten aantrekt die een diepere connectie met je aan willen gaan.

Module 3: Maak leads (potentiële klanten) van je website bezoekers.

Nadat je hebt bepaald wat je high-value weggevers zijn, moet het bij de juiste mensen terecht komen. Door het aanmaken van zogenoemde landingspagina’s ontdek je wat het beste werkt en wat de regels zijn voor het opzetten van succesvolle landingspagina.

Module 4: Content strategie die aanzet tot actie.

Content is king, right? Mits je het in de juiste mindset plaatst van je toekomstige klant. Hoe zorg je dat je altijd relevant bent met je content en niet met losse flodders schiet? Wat is de juiste aandachtspanne van je content? Welke headlines zorgen ervoor dat mensen klikken in plaats van door scrollen? Dit allemaal ontdek je in deze module.

Module 5: Bouw een diepere connectie op met je leads (toekomstige klanten).

Nadat mensen zich hebben ingeschreven voor één van jouw weggevers komen ze in een autoresponder terecht. Met een autoresponder kun je een serie e-mails klaar zetten die ervoor zorgt dat je een diepere connectie met je leads opbouwt. Welk systeem je hier het best voor kunt gebruiken, hoe je dit instelt en welke e-mails hiervoor het best werken, ontdek je in deze module. Daarnaast ontvang je swipe-files met voorbeelden die je kunt gebruiken ter inspiratie.

Fase 3 Reis samen de pan uit!

Module 6: Kies de juiste conversiemethode voor jouw product of dienst.

De reis van je klant zit er bijna op. Het einde is in zicht. Dit is de fase waarin je bepaalt wat jouw conversie methode word die ervoor zorgt dat jij je klantenbestand vergroot. Welke conversie methodes er zijn en welke het best passen bij de prijs van jouw product of dienst ontdek je in deze module.

Module 7: Implementatie.

In deze module knopen we al het werk van de afgelopen weken aan elkaar. Met wat extra aanpassingen krijgt alles een synergetische werking. Je klantreis staat en is gekoppeld aan een systeem waarin je alles kunt tracken en analyseren.

Na het afronden van de modules staat jouw klantreis van A tot Z en is het tijd om je klantenbestand te gaan vergroten.

Resultaat? Je zult samen met jouw klant de pan uit reizen!

Wat is de volgende stap?

Ik help je graag met het bereiken van jouw ondernemers doelen of het uitzoeken wat die doelen precies zijn en waar je eventueel tegen aanloopt.

Vraag daarom direct een vrijblijvend telefonisch adviesgesprek. Ik neem de tijd om samen met jou te onderzoeken wat de beste vervolgstap voor jou kan zijn op dit moment.

Vind je het leuk om een keer mee te lunchen? Gezellig! Kijken we meteen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

CONTACT FORMULIER

 • Met mijn inzending geef ik toestemming om mijn gegevens te verwerken, op de manier zoals omschreven in de privacyverklaring

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit is wat anderen zeggen over Alex:

Noeska Pak

Noeska Pak

Mind coach

"Alles wat je nodig hebt als je een online programma of een offline dienst wil aanbieden en op zoek bent naar de juiste klanten. Je bouwt echt aan een relatie met je potentiële klanten en je kan je kennis en waarde daarin voegen, dat voelt heel goed. Je hoeft niet meer te leuren om klanten, maar bereikt ze via het world wide web op de juiste manier. Alex heeft mij het vertrouwen in mezelf terug gegeven dat ik kan en nu ook écht doe!"

eddy-boom-dr-woe

Eddy Boom

Dr. Woe

"Wat Alex anders maakt dan de vele andere marketeers? Waar andere marketeers schermen met meer volgers, omzet en bereik, komt Alex een stap dichterbij. Hij helpt je niet alleen met het opzetten van de reis van jouw klant, maar hij helpt je bovenal met jouw eigen reis als ondernemer. Resultaat? Je krijgt meer klanten die om de juiste reden voor jou hebben gekozen. En last but not least; je ervaart meer slagkracht en vertrouwen als mens en als ondernemer."

Annemarie Roozenboom

Annemarie Roozenboom

Mindfulness trainer

"Alex is gepassioneerd van online marketing en hij motiveert je onwijs om je eigen verhaal echt aan de man/vrouw te brengen. Het stopt dus niet bij wat slides, je wordt echt aan het werk gezet.
And it pays off. Ik zou iedereen die het lastig vindt zichzelf of zijn product te verkopen aanraden om eens bij Alex langs te gaan of een cursus te volgen."